Kayısı ve elma kürü hakkında okuduklarım gerçekten ilginç! Bu meyvelerin sağlığa olan faydalarını görmek için bir kürü hazırlamak istiyorum, ama özellikle pişirme süresinin doğru ayarlanması gerektiğine dikkat etmem gerektiğini anladım. 10-15 dakika kaynatmanın yeterli olacağı yazılmış. Ayrıca, kürü hazırlarken limon veya bal eklemenin seçeneğini değerlendirmek hoşuma gitti. Acaba tatlandırıcı olarak ne önerirsiniz? Bunların yanı sıra, evde deneyip faydalarını görmek için sabırsızlanıyorum! Bu kürü düzenli olarak kullanmanın bağışıklık sistemini güçlendireceği ve sindirim sistemine katkıda bulunacağı gibi etkilerini duymak beni heyecanlandırıyor. Başka deneyimlerinizi paylaşır mısınız?
Kayısı ve elma kürü hakkında okuduklarım gerçekten ilginç! Bu meyvelerin sağlığa olan faydalarını görmek için bir kürü hazırlamak istiyorum, ama özellikle pişirme süresinin doğru ayarlanması gerektiğine dikkat etmem gerektiğini anladım. 10-15 dakika kaynatmanın yeterli olacağı yazılmış. Ayrıca, kürü hazırlarken limon veya bal eklemenin seçeneğini değerlendirmek hoşuma gitti. Acaba tatlandırıcı olarak ne önerirsiniz? Bunların yanı sıra, evde deneyip faydalarını görmek için sabırsızlanıyorum! Bu kürü düzenli olarak kullanmanın bağışıklık sistemini güçlendireceği ve sindirim sistemine katkıda bulunacağı gibi etkilerini duymak beni heyecanlandırıyor. Başka deneyimlerinizi paylaşır mısınız?
Cevap yaz